ΣΠΙΤΙΚΑ ΑΠΕΡΙΤΙΦ ΚΑΙ ΧΑΠΩΤΙ&#9 (Paperback)

ΣΠΙΤΙΚΑ ΑΠΕΡΙΤΙΦ ΚΑΙ ΧΑΠΩΤΙ	 By Ευθαλο&#97 Cover Image
$41.99
Backordered. Place an order and we will let you know when to expect your book.
(This book cannot be returned.)

Description


Καλώς ήρθατε στον κόσμο των χειροποίητων απεριτίφ και χωνευτικών Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας ταξιδέψουμε στην τέχνη της δημιουργίας εξαιρετικών ελιξιρίων που θα ανεβάσουν την γευστική σας εμπειρία σε νέα ύψη. Είτε είστε έμπειρος mixologist είτε ένας περίεργος μπάρμαν στο σπίτι, πρόκειται να ανακαλύψετε 100 μοναδικές και γευστικές συνταγές που θα δελεάσουν τους γευστικούς σας κάλυκες και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.


Τα απεριτίφ και τα χωνευτικά είναι περισσότερα από απλά ποτά. Είναι διαχρονικές παραδόσεις που είναι βαθιά ριζωμένες στη μαγειρική κουλτούρα. Τα απεριτίφ σας ανοίγουν την όρεξη, προετοιμάζοντας τις αισθήσεις σας για τη γιορτή που ακολουθεί, ενώ τα χωνευτικά καταπραΰνουν και βοηθούν στην πέψη ενός ικανοποιητικού γεύματος. Είναι οι βιβλιοθήκες μιας γαστρονομικής περιπέτειας, ενισχύοντας τη συνολική γευστική εμπειρία.

Σε αυτή τη συλλογή, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα συνταγών, από κλασικά παρασκευάσματα έως καινοτόμες δημιουργίες, όλα σχεδιασμένα για να καλύψουν διαφορετικούς ουρανίσκους και περιστάσεις. Κάθε συνταγή είναι προσεκτικά κατασκευασμένη και σας παρέχουμε οδηγίες βήμα προς βήμα, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να κατακτήσουν την τέχνη της προετοιμασίας του απεριτίφ και του χωνευτικού.

Έτσι, είτε διοργανώνετε ένα εκλεπτυσμένο δείπνο, είτε απολαμβάνετε μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι είτε απλώς αναζητάτε να εξερευνήσετε τον κόσμο των γευστικών ελιξιρίων, αυτός ο οδηγός είναι το διαβατήριό σας για έναν κόσμο γεύσεων και κομψότητας. Ας ξεκινήσουμε μαζί αυτό το υπέροχο ταξίδιProduct Details
ISBN: 9781835832684
ISBN-10: 1835832687
Publisher: Not Avail
Publication Date: November 13th, 2023
Pages: 212
Language: Greek, Modern (after 1453)