Snel gelezen en geheugen (Paperback)

Snel gelezen en geheugen By Silviu Vasile Cover Image
$13.99
Backordered. Place an order and we will let you know when to expect your book.
(This book cannot be returned.)

Description


Leer de principes van memoriseren in deze driedaagse cursus Dit boek gaat over jou en je geheugen. Wie ben je als je alles over jezelf vergeet? Waar ga je heen als je niet weet wie je bent? Hoe ziet je toekomst eruit als je het verleden vergeten bent? Hier zijn enkele vragen waarover iedereen serieus zou moeten nadenken.
Steeds meer verantwoordelijke mensen begrijpen dat gezondheid een van de belangrijkste aspecten van het leven is. Daarom kiezen ze ervoor om te bewegen, meer te slapen en gezond te eten. Dit is een eerste stap, maar ik raad ook geheugentraining aan. Hoe beter ons geheugen, hoe sterker onze hersenen verbindingen maken die langer meegaan.
In deze cursus presenteer ik de toestand van gecontroleerde spanning of met andere woorden hoe je je kunt concentreren om zoveel mogelijk vast te houden zonder grote inspanning. Het probleem voor degenen die geheugenoefeningen proberen te doen, is dat hun geest niet op n plaats kan blijven. Ze zijn gericht op wat ze willen doen, maar in een seconde zijn ze afgeleid en gericht op een andere activiteit of actie. Memoriseren zal op een oppervlakkig niveau worden toegepast en niet effectief zijn.
Om op een gevorderd niveau te kunnen memoriseren moeten we deze innerlijke staat van concentratie leren beheersen. Wanneer we leren ons te richten op een doel of taak zullen we ons vertrouwen in onze eigen kracht zien toenemen en onze moed om nieuwe taken op ons te nemen zien toenemen.
We zullen in deze cursus verder leren hoe we met behulp van de vijf zintuigen indruk kunnen maken op de hersenen en kwaliteitsmomenten kunnen cre ren die blijven. Alles wat eentonig is, wordt snel door de hersenen gewist en vergeten.
Op de derde dag zullen we leren hoe we informatie kunnen activeren en zoveel mogelijk kunnen genieten van een wonderbaarlijk geheugen. We zullen gebeurtenissen en data, nummers en willekeurige informatie bijna moeiteloos kunnen onthouden.
Na deze cursus hoeft ieder van jullie alleen nog maar een paar minuten per dag aan training te besteden. Als er eenmaal een techniek is die werkt, moet die gebruikt worden. Dagelijkse discipline en zelf gegenereerd enthousiasme zijn de sleutel tot een formidabel geheugen.Product Details
ISBN: 9798215500347
Publisher: Silviu Vasile
Publication Date: September 20th, 2022
Pages: 168
Language: Dutch