Wat niemand je vertelt over snel gelezen (Paperback)

Wat niemand je vertelt over snel gelezen By Silviu Vasile Cover Image
$13.99
Backordered. Place an order and we will let you know when to expect your book.
(This book cannot be returned.)

Description


Uit de veelheid van boeken over snellezen kun je dit boek kiezen. Het is geen ingewikkeld boek, maar een boek dat alles wat je moet weten over snellezen presenteert in drie uiterst eenvoudige technieken. Als je deze technieken eenmaal onder de knie hebt, moet je ze dagelijks 20-30 minuten oefenen en de resultaten zullen snel volgen.

Het boek geeft een breder beeld van het fenomeen snellezen en wat je op theoretisch niveau moet weten voordat je kunt beginnen met snelleestraining.

Snellezen moet een van uw prioriteiten zijn, vooral nu we van alle kanten gebombardeerd worden met informatie. Misschien zouden velen zeggen dat dit goed is, maar wat kunnen we doen als de informatie waarmee we in contact komen giftig of onjuist is. Al onze plannen zullen gebaseerd zijn op slechte informatie.

Het vermogen om belangrijke informatie snel te lezen en gemakkelijk te onthouden is een van de belangrijkste investeringen die u voor uzelf en uw dierbaren kunt doen.

Van een bescheiden leessnelheid naar het gemakkelijk kunnen lezen en vasthouden van tekst is slechts een stap. Via de drie technieken die in de cursus aan bod komen zul je daartoe in staat zijn. Deze technieken werken voor 95% van degenen die ze proberen en zullen dus ook voor jou werken.

Met snellezen aan uw zijde kunt u zich inzetten voor grotere projecten en langere periodes. Je zult het initiatief kunnen nemen en de leiding kunnen nemen. Je hebt toegang tot kwaliteitsinformatie en de strategie n die je bedenkt zullen kwaliteit zijn. U zult de beste oplossingen kunnen zoeken en vinden, terwijl anderen in hun comfortzone blijven steken.

U zult in staat zijn om buiten uw comfortzone te treden en te genieten van de voordelen van snellezen en de prestatiezone. Je zult je leven kunnen veranderen, je zult mentaal, persoonlijk, professioneel en financieel gezond zijn.

Dit boek gaat over het potentieel dat je in jezelf moet ontdekken. Niemand in deze wereld garandeert je succes, maar met snellezen kun je die kansen op succes gestaag vergroten.

Dit is het boek waarvan ik wou dat ik het gelezen had toen ik voor het eerst leerde over snellezen. Het bevat zowel motivatie als de eenvoudigste uitleg van drie snelleestechnieken. Snellezen is geen wiskunde, het is geen exacte wetenschap, maar ik geloof dat het de basis is voor succes. Dit boek gaat over het potentieel dat je in jezelf moet ontdekken. Niemand in deze wereld garandeert u succes, maar met snellezen kunt u uw kansen op succes gestaag vergroten. Als we weten hoe we de beste informatie kunnen krijgen uit de sleutelgebieden die ik in dit boek noem, dan kunnen we echt succes ervaren.Product Details
ISBN: 9798215583678
Publisher: Silviu Vasile
Publication Date: September 20th, 2022
Pages: 148
Language: Dutch