Curs de Diamant *** Citire Fotografică (Paperback)

Curs de Diamant *** Citire Fotografică By Silviu Vasile Cover Image
$12.99
Backordered. Place an order and we will let you know when to expect your book.
(This book cannot be returned.)

Description


Această carte ți vorbește pe larg despre citirea rapidă și despre cea fotografică. Ești n poziția privilegiată din care poți continua să crești viteza de citire păstr nd aceeași rată de nțelegere a textului. Cursul este unul complex, dar tu poți alege exact acele tehnici care ți se potrivesc cel mai bine. Toate aceste tehnici pot fi reduse la două sau trei tehnici principale care ai văzut că funcționează pentru tine și pe acelea să le tot explorezi și, de ce nu, să le mbunătățești.

Citirea rapidă poate fi condensată ntr-o singură frază, dar asta nu schimbă cu nimic datele problemei. Dacă eu vreau să merg la sală pentru că vreau să am un corp lucrat și antrenorul mi arată exercițiile pe care trebuie să le fac ntr-o ședință, asta nu nseamnă automat că eu voi arăta bine. Una este tehnica pe care o poți nvăța n c teva minute și alta este exercițiul zilnic.

Tu ai nevoie de voință, de disciplină și de determinarea de a repeta zilnic exercițiile de bază. Fără efort constant nu poți obține rezultate. Dacă mergi la sală de trei ori pe săptăm nă atunci ncepi să-ți faci un obicei, iar acest obicei te ajută să trăiești n cultura sportului. Să fii conectat la informațiile din acel sport și să fii capabil să-ți generezi at t de mult entuziasm nc t să contrabalansezi dorința ta de a abandona lupta și de a te re ntoarce n zona de confort. Acesta este motivul pentru care am scris despre citirea rapidă, pentru a ncepe să trăiești n cultura acestui minunat domeniu.

Ai citirea rapidă de partea ta. Cu ea poți ajunge să depășești bariera celor 1000 de cuvinte pe minut. Asta nseamnă că vei putea citi de patru ori mai rapid dec t o persoană medie, cu aceeași nțelegere a textului sau chiar cu nțelegere superioară.Product Details
ISBN: 9798215949016
Publisher: Silviu Vasile
Publication Date: November 7th, 2022
Pages: 132
Language: Romanian